Bij de Morning Meet-up aan de Knowledge Mile in Amsterdam heeft Hans Vugts, voorzitter van de bedrijveninvesteringszone (BIZ) het eerste exemplaar van 'We are the knowledge mile' in ontvangst genomen. Maarten Terpstra (learning community manager), Anne van den Eijnden (communicatie & pr lead a.i.), Matthijs ten Berge (directeur ACIN) en fotograaf Monique Kooijmans zijn het team waar we het magazine mee gemaakt hebben.  

Arthur Cramer, projectmanager Bureau Nieuwbouw van de Hogeschool van Amsterdam, bereidt zich voor op de presentatie over de voortgang van de bouw van het sluitstuk van de Amstelcampus, het Conradhuis.

Voor het feestelijk 10-jarig jubileum van Galerie Rob Koudijs reikt Ward Schrijver het eerste exemplaar Van de dingen en het leven uit aan Carin Reinders, directeur CODA Museum.

Inge Brakman, voorzitter van de Monitoring Commissie Code Banken, overhandigt het eindrapport De kloof overbruggen aan Chris Buijink, voorzitter Nederlandse Vereniging van Banken, op de ledenbijeenkomst van 16 januari 2017.

De vakjury van de Beroepsvereniging voor organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) roept het boek Is er ruimte in de gevestigde orde van Marjorieke Glaudemans uit tot beste boek over organisatieadvies in 2015.

Het boekje Zaaien en oogsten van de Proeftuin Sociale benadering dementie wordt aangeboden aan Ferd Crone, Burgemeester van Leeuwarden.