BOEKEN

Levensverhalen, reisverslagen, catalogi, filosofische analyses, proefschriften, studiemateriaal en recepten, we maken ze ook in boekvorm. Dat maakt een presentatie of (feestelijke) bijeenkomst toch net wat specialer.
Klik op één van de items en bekijk een aantal spreads van het binnenwerk.

boek-cees-van-casteren-mw

Cees van Casteren, Master of Wine, heeft een methode bedacht waarmee iedereen wijn kan proeven als een professional. In de pdf zie je een aantal spreads uit het 336 pagina’s dikke boek.

boek-marjorieke-glaudemans

Een essay van Marjorieke Glaudemans over het individuele in een organisatie, management en bestuur. Door de orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) verkozen tot het beste boek van 2015. Een van de verhalen is als pdf bijgevoegd.

boek-op-niveau-thieme-meulenhoff

Lesmethode Nederlands van educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff. Voor het omslagbeeld hebben we gezocht naar foto’s waarop ’taal op straat’ aanwezig is. In de pdf zie je de andere omslagen uit de reeks.

boek-maag-darm

Werk van Jan van Kempen over de periode 1963-2020 in twee boeken van 30 cm x 30 cm. 272 pagina’s met schilderijen, aquarellen, portretten, collages en glas-in-lood. In de pdf zie je de twee omslagen en een paar spreads uit het binnenwerk van deel 2.

boek-maag-darm

Proefschrift van een aankomend maag-darm-leverarts. Op de omslag hebben we slokdarmatresie gevisualiseerd. Bij geboorte is de slokdarm niet goed aangelegd waardoor maaginhoud terug’borrelt’ de slokdarm in. In de pdf zie je een paar spreads uit het binnenwerk.

boek-maag-darm

Organisatiefilosoof Mieke Moor liep een jaar lang door de gangen van het Radboudumc, sprak er met artsen, verpleegkundigen en patiënten. Een stille compositie van rondloopverhalen, logboeknotities en beschouwingen over wit.

boek-imperfecte-adviseur

Zeven ervaren adviseurs tonen de achterkant van het advieswerk. Niet de succesverhalen, maar juist die momenten waarop het vastliep. Elk verhaal inclusief uitgebreide persoonlijke en theoretische reflecties is gevat in een katern. De katernen zijn aan elkaar genaaid, zonder extra omslag. Fragiel, onderhevig tijdens gebruik, net zoals de situaties in de verhalen.

boek-galerie-rob-koudijs

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Galerie Rob Koudijs, heeft Ward Schrijver een essay geschreven over hoe sieraden naast hun voorspelbare betekenis, heel persoonlijke associaties hebben voor hun eigenaren.

boek-wijnreisgids-peru-bolivia

Een gids voor een wijnreis, georganiseerd door Cees van Casteren. In het ‘werkboek’ staat achtergrondinformatie over de te bezoeken wijnhuizen en er is volop ruimte voor het schrijven van proefnotities tijdens de vele wijnproeverijen.

boek-resto-van-harte

Het KinderResto kookboek is hét kookboek waar veel kinderen uit leren koken tot ze echte KinderResto chefs zijn. Een kookboek vol met tips en leuke, lekkere en gezonde recepten.