MAGAZINES

In een magazine kun je op een afwisselende manier uitpakken over een bepaald onderwerp, een collectie, een terugblik of iets anders. Door de inhoud op verschillende manieren te benaderen, kun je spelen met de vormgeving zonder de samenhang van de verschillende spreads te verliezen.
Klik op één van de items en bekijk een aantal spreads.

Het Centre of Expertise Urban Vitality van de Hogeschool van Amsterdam onderzoekt hoe we ervoor kunnen zorgen dat Amsterdammers gezond oud kunnen worden in een gezonde stad zodat Amsterdam de bruisende stad blijft die ze is.

Magazine, ter ere van 5-jarig jubileum van Galerie Rob Koudijs, met o.a. een overzicht van de tentoonstellingen die gedurende die tijd in de galerie te zien waren en een essay over hoe sieraden een plek binnen de kunstwereld hebben veroverd.

Sieradenkunstenares Terhi Tolvanen wilde geen ‘saaie’ catalogus met het overzicht van haar werk. Door te spelen met contrasten in kleur, grootte van beeld en typografie verrast elke spread opnieuw.

Voor de Hogeschool van Amsterdam hebben we in 2018 een magazine gemaakt over het Conradhuis. Alle informatie over dit sluitstuk van de Amstelcampus is op een luchtige manier gevisualiseerd. De opening van het gebouw, inmiddels omgedoopt tot Jakoba Mulderhuis, vond plaats in september 2022.

De Knowledge Mile is het innovatiedistrict van Amsterdam tussen het Amstelplein en het stadhuis. In dit magazine staan vernieuwingen, onderzoeken en experimenten die ondernemers, werkgevers, ambtenaren, bewoners en studenten met elkaar aangaan om een fijner leef- en werkklimaat te creëren.